I Depro jobber vi med undervannsteknologi i et internasjonalt marked. Les mer om oss på våre nettsider, www.depro.no. Flere av våre ansatte er tidligere lærlinger hos oss og nå ser vi etter deg som vil være lærling i en bedrift med høy kompetanse og varierte oppgaver.

Vi søker etter lærlinger som:
• CNC operatør
• Industrimekaniker/industrimontør

Kvalifikasjonskrav
Du har gjennomgått og bestått videregående utdanning innen
• VG1 Teknologi- og industrifag
eller
• VG2 Industriteknologi (annet Vg2 kan vurderes)

Til vår industrimekanikerlærling søker vi deg som liker montering og vedlikehold, og som trives godt i samarbeid med andre. Du er løsningsorientert, nøyaktig og har god forståelse for tekniske tegninger.

Som lærling i CNC/maskineringsfaget er vi på jakt etter deg som jobber strukturert og nøyaktig og som har god teknisk innsikt.
For at du skal få godt utbytte av din læretid og samtidig være en ressurs for oss i Depro er det viktig at du er engasjert, nysgjerrig og motivert til å lære.

Vi tilbyr
Hos oss får du muligheten til å være en del av et kjekt arbeidsmiljø med en fin blanding av unge og erfarne kollegaer. Vi har en god kantine og et treningsrom som alle ansatte kan bruke. Du får dekket telefonabonnement av Depro og vi sponser også kjøp av ny telefon.
Pensjonstilværelsen er langt frem i tid når du er i ferd med å starte din yrkeskarriere, men du skal vite at alle ansatte i Depro har innskuddsbasert tjenestepensjon gjennom SpareBank 1 SR-bank. Innskuddet er 5,2 % av lønn fra 0-12 G (Grunnbeløpet (G).

I Depro har vi det gøy sammen også utenfor arbeidstiden. Bedriftsidrettslaget og sosialkomiteen arrangerer jevnlig aktiviteter for alle som vil delta.
Du vil få all nødvendig opplæring for å kunne bestå fagprøven din med glans og etter endt læretid vil du ha god kompetanse på subsea verktøy og den teknologien som brukes i vår bransje.

Vi vil innkalle aktuelle kandidater til intervju fortløpende og oppfordrer derfor til å sende inn søknad og CV snarest.
Alle søknader sendes inn til rt@depro.no

Last ned stillingsbeskrivelsen her.